Nu har vi berättat detaljer för vissa...

Vi var med några vänner på kvällen på midsommarafton. Två av dem är ju tänkta som våra musiker under bröllopet, och det är de helt med på. Vi har ju faktiskt redan frågat dem om det när vi förlovade oss för tre år sen, men jag visste inte om de kom ihåg det. Det gjorde dem! De spelade på vår dotters dop, de är så bra. De är väldigt duktiga, och faktiskt har det som extrajobb att spela på dop, bröllop och andra tillställningar. Så de är proffs.
'Jag har inte frågat min tilltänkta tärna än, kände inte att det var läge för det. Dels när alla andra var där, och dels så är det ju väldigt tidigt än. Vi tycker ju bröllopet är hur kul som helst och kan prata om det hela tiden, men andra upplever det ju inte så (helt förståeligt! :D ). Fick en känsla av att hon kanske skulle tycka det var för tidigt, det är ju trots allt två år kvar! Så jag kände att jag tar det vid ett annat tillfälle.
 
Sen har vi pratat med min pappa och bonusmamma om detaljerna. 
 
Vi har ju varit hemlighetsfulla om detaljerna på sociala medier och så. Vi har gått ut med vår Save the date där och alla vet att vi bokat, men ingen vet VAD vi bokat. Det vill vi ha lite för oss själva, men vill gärna berätta för de närmaste. Jannis mamma vet, för hon var med oss och kollade på Åkerby herrgård och på kyrkan. 
 
Egentligen vill man berätta för alla. Men det är lite kul att det är vår grej i vår bubbla så att säga. Tids nog vet alla!