På't igen!

Nu så har vi åter tagit upp vår planering efter en paus. En rätt lång paus. Men livet kommer ju emellan ibland. Dessutom så har vi inte riktigt vetat hur vi ska göra med vissa detaljer. 
 
Dessutom så är jag gravid. Jag är nu i v 28, ska föda i juli. Så då ändras livet ännu en gång. Ekonomin om inte annat, vilket såklart påverkar bröllopet.
 
Jannis är en riktig bridezilla och vill gärna ha så stort och pampigt det går. För min del så kan vi ta det i stadshuset eller nåt, eller åtminstone mycket mindre. Men nu, efter att ha varit oense ett tag om bröllopet, så  är vi på banan igen!
 
Troligtvis kommer vi behålla Åkerby herrgård. Alternativt boka en restaurang i Nora. Vi har beslutat att ta kuvertavgift av de vuxna (barnen bjuder vi). Vi kommer bjuda på skål och tårta. Men kuvertavgiften kommer täcka maten och vi ska se till att den blir max 300 kr per person. Är vi på restaurang så får folk välja från menyn helt enkelt.
Vi hade tänkt att om vi tar restaurang så bjuder vi bara de närmaste. Sen kommer vi ha en fest några månader senare, en enklare bröllopsfest (tänk mer att man fyller jämnt) där vi bjuder alla vi känner (nästan...). Där vi bjuder på mat och grejer. Men i och med barn och föräldraledighet och annat som kommer ivägen, så blir det kanske svårt också.
Så vi hoppas på Åkerby herrgård, vi ska maila i dagarna och försöka åka dit på möte med ägaren i maj och diskutera hur man kan göra. Maten blir i så fall buffé. Så vi får se. 
 
Men vi har nu en plan som är genomförbar. Vi kan bjuda de vi vill, ha fest och en fantastisk dag. Givetvis ska vi INTE ha några presenter, kuvertavgiften blir presenten i så fall. 
 
Nu är det snart bara ett år kvar tills vi gifter oss. Det kommer gå otroligt fort.