Hamnat på ruta ett... eller?

Vi har en bekant som nyligen varit på en konferens på vårt festställe, Åkerby Herrgård. Allt var bra, förutom en sak. En stor sak. Maten.
 
Tydligen var maten en stor katastrof. Oätbar. Dålig service på det. 
 
Det skrämmer oss. Vi har ju läst omdömen som varit både ris och ros. Tydligen är julbordet bra enligt de flesta. Kanske, kanske är det mer ansträngning och mer folk när det är bröllop, att det är som vid julbordet. Frukost vet jag att många säger är dålig, men det är ok. Det viktigaste är ju maten. Bröllopsmiddagen är en stor upplevelse. Är inte den bra sätter den ju prägel på resten av festen. Det är ju maten många minns. Fy, vi vet inte vad vi ska göra.
 
Ska vi avboka? Ska vi chansa? 
Var ska vi boka annars, där allt ingår till ett bra pris?
Vår kyrka vi blev så kära i, måste vi avboka den också?
 
Vi har planer på att besöka stället i höst och prova lunchen. Både jag och Jannis är lite fega av oss, tyvärr, men vi tänkte ha med en eller två i vårt brudfölje som inte är rädda för att säga bu eller bä. De kan ju fråga mer och faktiskt ställa lite krav.
 
På ett sätt känner jag nästan att jag kan köpa grisen i säcken. Chansa att maten blir bra ändå. Det är ju trots allt bröllop, som vi betalar mycket för. Det kan hända mycket på 2 år. Kyrkan vill vi inte bli av med. Allt annat var ju så bra, lokalen och omgivningen och allt. Allt till ett bra pris. Men samtidigt...
 
Vi funderar på att kolla andra alternativ också, gärna i närheten av vår  kyrka. Kolla priser och allt. Vi kanske bokar om. Vi kanske stannar kvar. Men se oss om efter andra alternativ tänker vi göra åtminstone.