Brudbuketten och corsager

För nån vecka sen var vi på stan för att klippa vår dotter (det gick inte bra, men det är en annan historia). När vi ändå var på stan så tänkte vi gå in i en blomsteraffär och höra lite om det här med brudbukett. 
Vi var inne på Blombuketten som funnits i 30 år, så erfarenhet har de. 
Jag vill inte ha en alltför avancerad bukett, den ska ha färgerna vit och blå efter vårt tema. Sen vill vi att Jannis och hans marsalkar ska ha corsage. Eventuella brudtärnor ska ha en liten bukett. Säsongens blommor. 
Vi fick en offert, 2000 kr för alltihop. Inte farligt alls! Så vi bestämde oss för att ta därifrån direkt. De skrev upp oss i kalendern och nästa år i mars ska vi komma förbi nån gång och bestämma mer exakt vad vi ska ha för blommor. Så det är klart det med.
 
Fotograf är färdigt också. Jannis har pratat med en av sina gamla medieelever som gick med foto som specialitet (väldigt duktig). Hon sa att hon gärna kunde ta det, men rekommenderade sin gamla klasskompis som hade mer erfarenhet. Vi väntar på svar från henne, men skulle hon inte kunna eller vilja så blir det den här första vi frågade. 
 
Så det som är klart är:
 
-Kyrka
-Festplats
-Fotograf
-Blommor
-Meny
-Jannis fixar trycksaker på jobbet
 
Sen lite smågrejer, skor och sånt har vi tex. Tror det kommer gå fort de här året.