Det blir vigsel

Det blir en vigsel, som vi längtar!
Vi kommer ha en liten och intim borgerlig vigsel i Björneborgs folkets park. Kanske en udda plats. Men där får vi vara ifred då den är stängd. Trots att det är utomhus så finns det tak över huvud om det regnar och sittplatser till gästerna. Vår vän Anders, som också är en av solisterna, jobbar där och var snäll och ordnade detta åt oss.
Gästerna består av föräldrarna, en tärna (också solist), två marskalkar, Anders (han och Emelie ska sjunga två sånger) och en fotograf. Våra två döttrar är brudnäbbar.
Efteråt kommer vi åka hem till oss och äta lunch och bröllopstårta med föräldrarna. På kvällen, när föräldrarna åkt hem, kommer brudföljet med respektive och då ska vi grilla och äta bröllopstårta. 
Jag har köpt en ny, enklare klänning (500 kr), det är inte en traditionell brudklänning men den är festlig och fin. Den kan man även använda på andra fester och tillställningar. Jannis har en kostym och barnen har fått nya, finare näbbklänningar. De tidigare passar bättre på sommarfester, dessa hittade jag på h&m och kommer bli jättebra. 
Tanken är att vi nästa år ska förnya våra löften i kyrkan, det går att få en välsignelse i kyrkan som liknar en vigselcermoni. Därefter har vi middag och fest i Folkets hus i Björneborg. Så vi firar senare helt enkelt. Dock kommer vi minska gästlistan en del, bjuda ca 50-60 personer istället för 90 som vi gjorde från början. Sen kommer vi nog skippa bröllopstårta och ha dessert istället. Annars blir det en bröllopsfest som vanligt. Förhoppningsvis kommer allt bli lättare nästa år nu när vaccin kommit.
Gifta blir vi om bara någon månad. Vilka turer vår planering tagit fram och tillbaka genom åren. Sjukt egentligen. Men nu händer det äntligen, kommer bli så fint och roligt!